Kredittkort med cashback

yA Kredittkort har et fordelsprogram som gir deg som bruker av kortet mulighet til å velge mellom flere rabatter hver måned. Rabattprogrammet vårt er bygd opp etter en modell som gir deg cashback – penger tilbake. Hva betyr nå det?

 

Cashback kort fortalt:

  • Cashback gir deg penger tilbake i etterkant av kjøpet

  • Du får en prosentandel tilbake hver måned. Prosentsatsen gjelder for kjøp opptil  5000 kr.

  • Du kan se rabatten på fakturaen og i kontoutskriften

  • Du kan lese mer om rabattene her

 

Søk nå!  

Låneeksempel: eff. Rente 25,34 %, 15 000 o/12mnd. Kostnad 1 853, totalt 16 853 

 

 

Eksempel på hvordan du kan få cashback med yA Kredittkort:

La oss si at du velger "Hus og hage" som din rabattkategori en måned. Dette er en populær varekategori som vi har med jevne mellomrom. Du melder deg på ved å velge rabatten din på ya.no.

 

Du kjøper hagemøbler for 10.000 kr. 5000 av disse kvalifiserer for å motta rabatt. Du betaler for varene med ditt yA Kredittkort. Har du ikke husket å velge rabatt før handelen skjer, kan du gjøre det i etterkant, så lenge du passer på å gjøre det før måneden er omme.

 

Når du mottar fakturaen for måneden som har gått, vil du se at beløpet for rabatten er trukket fra. Dette kan du også se på kontoutskriften i nettbanken. I dette tilfellet vil beløpet være 250 kroner. Det tilsvarer 3000 kroner om du gjentar mønsteret i ett år.

 

 

Kombinere med andre rabattordninger og cashbacktilbydere?

Hvis du benytter andre rabatt- eller bonusprogrammer, får du fortsatt rabatt med ditt yA Kredittkort, så lenge du betaler med kortet. Du kan altså kombinere flere rabatter, så lenge rabattordningen du vil kombinere kredittkortet med ikke krever at du bruker et bestemt kort.

 

Kickback er et eksempel på en tilbyder av cashback. Dette kan du også kombinere med kredittkortet, uten at det går på bekostning av rabatten du får fra oss. Trumf er et annet eksempel på rabattprogram som lar seg kombinere med kredittkort.

 

Du kan lese mer om kombinering av ulike rabatter på bloggen vår.