Lån uten sikkerhet

Søk om inntil 500.000,- uten krav til sikkerhet. VI utbetaler raskt og enkelt.Les mer Søk nå!

Opplåning

Har du allerede yA Lån og trenger litt ekstra? Vi garanterer samme rente eller lavere, Kr 0,- i etableringsgebyr, opptil 15 år nedbetaling og forenklet låneskjema. Du kan låne opp til kr 500 000,-Les mer Søk nå!

yA Bruktbillån

yA Bruktbillån gjør det enklere å kjøpe bil. Du får pengene utbetalt før du har funnet bilen slik at du er klar til å handle. Raskt og enkelt.Les mer Søk nå!

yA Båtlån

yA Båtlån er et perfekt produkt for deg som vil finansiere båtkjøpet raskt og enkelt. Lånet har ingen krav til sikkerhet.Les mer Søk nå!

yA MC-lån

yA MC-lån gir deg tilgang på en rask og enkel finansiering av motorsykkel. Lånet passer perfekt til kjøp av brukt motorsykkel.Les mer Søk nå!

yA Caravanlån

yA Caravanlån er skreddersydd for kjøp av brukt bobil eller campingvogn. Lånet utbetales raskt og enkelt og gir deg fleksibiliteten du trenger når du skal ut å handle.Les mer Søk nå!

yA Oppussingslån

Skal du pusse opp, eller er du allerede godt i gang med prosjektet ditt? Da kan vi hjelpe deg med finansieringen. Vi gir deg raskt og seriøst svar.Les mer Søk nå!

Har du byttet e-post?

Har vi riktige kontaktopplysninger på deg? For å kunne gi deg best mulig service og komme i kontakt med deg, trenger vi til enhver tid å sikre at vi har oppdatert kontaktinformasjon for ditt kundeforhold hos oss . Logg deg inn i nettbanken med din egen BankID og sjekk om dine opplysninger er korrekte.Logg inn i nettbanken