Kredittkort fra yA Bank

Et kredittkort fra yA Bank kan du bruke helt uten gebyrer, både i Norge og i utlandet. Kredittkortet gir gratis reiseforsikring, og dessuten kan du velge din egen rabatt på det du kjøper mest!  Dette gjør yA Kredittkort til et av Norges beste kredittkort.

 

Søk nå!  

 

 

Her er noen av fordelene med et kredittkort fra yA Bank:

Søk nå!

 

Dokumenter og vilkår

Avtalevilkår for yA Kredittkort

Vilkår reiseforsikring 

Forsikringsbevis reiseforsikring

 

Låneeksempel: eff.rente 22.9 %, 15.000,- o/12mnd. kostnad:1.744, totalt:16.744

 

Kan jeg få kredittkort i yA Bank?

Vi stiller noen krav til deg som privatperson før du kan få kredittkort fra yA Bank. Det gjør vi blant annet for at du ikke skal komme i en økonomisk vanskelig situasjon. Vi ønsker at du skal få glede av kredittkortet og økonomiske midler til noe du trenger.

 

Du kan få kredittkort hvis:

  • Du har fylt 20 år

  • Du har en inntekt på minimum 200.000 kroner i året

  • Du ikke har betalingsanmerkninger

Jeg er eksisterende kunde – kan jeg øke min kreditt?

Har du allerede et kredittkort fra yA Bank og ønsker en høyere kredittramme og større økonomisk frihet? Årsaker til at du kan få høyere kredittramme, kan for eksempel være at du har fått høyere lønn eller annen inntekt, at du har god betalingshistorikk og består kredittsjekken. 

Vi tar imot din søknad og vil vurdere hvert enkelt tilfelle individuelt. Send inn en søknad om høyere kredittramme i dag!

 

Her kan du søke om økt kredittramme

 

Alternativer til yA Kredittkort

Trenger du penger umiddelbart? Da kan det være lurt å vurdere et Forbrukslån med gunstig rente fra yA Bank. Eller ønsker du å samle dyre smålån til en lavere rente enn den du har i dag, kan du søke om Refinansiering i yA Bank.