Om yA Bank

yA Bank – banken som begeistrer! Vårt motto er å skape opplevelser som evner å overgå kundens og markedets forventninger. Vår historie starter i 2006, da vi ble etablert av norske gründere. Vi har norsk bankkonsesjon, og er følgelig underlagt norske tilsynsmyndigheter. Dette selv om vi i dag eies 100 prosent av svenske Resurs Bank AB. Resurs Bank er Nordens ledende nisjeaktør innen forbruksfinansiering. yA Bank er medlem av Bankenes Sikringsfond, så du har samme sikkerhet for sparepengene dine hos oss som hos de store bankene.

 

Du skal oppleve møtet med oss som smidig, sikkert og enkelt – gjennom hurtig respons og brukervennlige løsninger på alle plattformer. Vi opptrer løsningsorientert og med en positiv innstilling for å løse dine utfordringer. Vår kultur er preget av kvalitet, hurtighet og enkelhet.

 

Du skal oppleve oss som en pålitelig leverandør. Vi skal tilby trygge og gode løsninger, og vi skal jobbe seriøst i hele vårt virke. Vi har kompetente ansatte som tar ansvar og skaper tillit. Tillit er også med på å gjøre oss til en av Norges mest solide banker med høy kapitaldekning og betydelige likviditetsreserver.

 

Vi involverer deg. Når vi lanser nye produkter, er det viktig for oss å involvere våre kunder. Dette for å være sikre på at løsningene og produktene vi tilbyr skal være blant de beste i markedet, og samtidig være tilpasset våre kunders behov. Vi har tro på at vi gjennom å inkludere deres ønsker og meninger, vil kunne skape de beste kundeopplevelsene.

 

Nytenkende. Å være nytenkende er kanskje ikke en selvfølge for en bank, men vi ser det som en viktig verdi for oss. Vi skal være fremoverlente, kreative og engasjerte. Vi utfordrer etablerte prosesser, løsninger og produkter, slik at vi hele tiden kan forbedre oss og levere de beste løsningene til kundene våre.

 

Sist, men ikke minst, er vi en bank som spiller på lag med våre kunder og forbindelser. Vi er genuint opptatt av godt samspill mellom oss, våre samarbeidspartnere, leverandører og kunder. Det er dere vi lever av.

 

Great Place to Work

yA Bank har fått sertifiseringen Great Place to Work. Dette er et tredjeparts bevis på at yA Bank er en god arbeidsplass, basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser.

 

Finansportalen

yA Bank har registrert alle sine betingelser på finansportalen. Finansportalen.no er en tjeneste fra Forbrukerrådet, og har som overordnet mål å gi forbrukerne makt og mulighet til å ta gode valg i markedet for finansielle tjenester. Portalen er et verktøy som hjelper forbrukerne til å sammenlikne finansbransjens produkter.