Om yA Bank

  

yA Bank er en norsk bank som tilbyr standard bankprodukter. Vi er kåret til norgesmester i Bank NM 8 år på rad!

yA Bank er tuftet på ideen om at bank kan gjøres enklere og billigere enn hva tilfellet er i dag.

 

Vi startet opp høsten 2006 og har siden den gang fått over 100.000 kunder. Vi ønsker å være din bank nr. 2, og  jobber ekstra hardt for å tilby enkle og gode produkter med de beste betingelsene. Gode vilkår og utmerket service er vår oppskrift. Vi håper å se deg som ny kunde i yA Bank!

 

yA Bank er en norsk bank, med konsesjoner gitt av norske myndigheter og er underlagt norske tilsynsmyndigheter. yA Bank er medlem av det norske Banksikringsfondet. Dette innebærer at våre kunder er dekket av de innskuddsgarantier som gjelder for norske banker. yA Bank eies av svenske Resurs Holding AB. 

 

yA Bank er en av Norges mest solide banker med en kapitaldekning på over 15 %. Banken har også en betydelig likviditetsreserve.

 

Great Place to Work

yA Bank har fått sertifiseringen Great Place to Work. Dette er et tredjeparts bevis på at yA Bank er en god arbeidsplass, basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser.

 

Finansportalen

yA Bank har registrert alle sine betingelser på finansportalen. Finansportalen.no er en tjeneste fra Forbrukerrådet, og har som overordnet mål å gi forbrukerne makt og mulighet til å ta gode valg i markedet for finansielle tjenester. Portalen er et verktøy som hjelper forbrukerne til å sammenlikne finansbransjens produkter.