Nyhet! Ta med deg norsk lege på reisen med Eyr

 

Nå har du gjennom vår reiseforsikring tilgang til tjenesten Eyr – lege via mobil. Skulle du bli syk eller skadet når du er på reise i utlandet, kan du få legehjelp uten å besøke et legekontor, og uten å betale egenandel.

 

Du får tilgang til videosamtale med norsktalende, erfarne leger som kan skrive ut resepter og svare på generelle medisinske spørsmål. Merk at reseptutskrivelse kan kun benyttes i EØS- og EU land.

Du finner mer informasjon om Online legen i dette informasjonsarket. 

 

Når kan du bestille time?

Tjenesten er åpen mandag-fredag kl. 8-22 og lørdag-søndag kl. 10-22 (norsk tid). Utenfor åpningstid kan du bestille time til dagen etter i appen. 

 

Slik bestiller du legetime

Du bestiller konsultasjon ved å logge deg inn på Eyr-appen eller på Eyr sine nettsider.

Eyr-appen laster du ned her: 

App Store

Google Play

 

For å logge inn bruker du følgende kode:  OnlinelegeKredittkort

Konsultasjonen er gratis for kunder med reiseforsikring i Gouda. Du må benytte kodeord for å logge inn. Skulle du ikke ha mottatt kodeord kan du kontakte Gouda på +47 24 14 45 70.

 

Det er en forutsetning at du er i utlandet når sykdommen eller uhellet inntreffer. Husk at du må ha betalt minst halvparten av reisens transportkostnader med kortet for at forsikringen skal være gyldig.  

 

Forsikringen i yA Kredittkort er gjennom Gouda Reiseforsikring, en del av Gjensidige Forsikring ASA. 

Tjenesten Lege via mobil leveres i samarbeid med Eyr Medical. Tjenesten er konfidensiell, og Gouda har begrenset tilgang til opplysninger (som du gir samtykke til) som våre kunder gir ved bruk av tjenesten.